Betrouwbare Stappen Om Een Vakantieantwoord In Hotmail In Te Stellen

Heeft u alleen betrouwbare stappen nodig om een ​​vakantieantwoord in uw Hotmail-account in te stellen? Welnu, dan moet je weten dat je de juiste keuze hebt gemaakt, want in deze blog word je direct geholpen. En als u ook andere Hotmail-gerelateerde vragen hebt, kunt u het Hotmail klantenservicenummer bellen wanneer u maar wilt. En de ijverige experts helpen u vervolgens met de benodigde oplossingen.

De volgende stappen zijn om een ​​vakantieantwoord in je Hotmail-account in te stellen; je hoeft alleen maar zorgvuldig te volgen om de juiste resultaten te krijgen:

  1. Allereerst moet u de ‘Opties > Meer opties’ selecteren op de Windows Live Hotmail-werkbalk.
  2. En dan moet je de link ‘Geautomatiseerde vakantie-antwoorden verzenden’ volgen, deze staat onder het gedeelte ‘Je account beheren’.
  3. U moet er nu voor zorgen dat de optie ‘Verzend vakantieantwoorden naar mensen die mij e-mailen’ is geselecteerd.
  4. Vervolgens moet u uw gewenste afwezigheidsbericht typen net onder de link ‘Voer het bericht in dat u wilt verzenden terwijl u weg bent’.
  5. En als u nu regelmatig e-mail ontvangt van mensen die nog niet in uw Windows Live Hotmail-adresboek staan, moet u ervoor zorgen dat de optie ‘Alleen antwoorden op uw contacten’ niet is aangevinkt.
  6. Ten slotte moet u op de knop ‘Opslaan’ klikken.

Nadat u het bovenstaande hebt gedaan, zal Windows Live Hotmail voortaan alle inkomende e-mailberichten beantwoorden (of alleen die van mensen die in uw adresboek staan).

Als u de Windows Live Hotmail Auto-Responder echter wilt uitschakelen, moet u het volgende doen;

Om de automatische antwoordknop uit te schakelen wanneer u terugkeert, hoeft u alleen de bovenstaande stappen dienovereenkomstig te volgen, maar u moet er alleen voor zorgen dat de optie ‘Geen vakantie-antwoorden verzenden’ is geselecteerd.

Nadat u de genoemde stappen volgens de instructies hebt voltooid, zou u er gemakkelijk toegang toe moeten hebben. Maar als u problemen tegenkomt, moet u Contact Hotmail Telefoonnummer. Dan zullen de efficiënte technici ervoor zorgen dat u met verdere passende oplossingen wordt begeleid.