Hoe De Handtekening Van Een Hotmail Account Wijzigen?

Wil je leren hoe je de handtekening van je Hotmail account aanmaakt of wijzigt? Dan moet je weten dat je zeker de juiste plek hebt gevonden. En als u ook hulp nodig heeft bij andere gerelateerde vragen, kunt u op elk gewenst moment het Hotmail-klantenservicenummer bellen. Dan helpt het efficiënte team van experts u binnen de kortste keren met het nodige.

Volg de onderstaande stappen volgens de instructies om de handtekening van uw Hotmail account in te stellen of te wijzigen:

 Het eerste dat u moet doen, is inloggen op uw Hotmail account in Outlook.

 Vervolgens moet u naar uw optie ‘Instellingen’ gaan en vervolgens naar ‘Alle Outlook-instellingen bekijken’.

 En dan moet je ‘Mail’ openen en ook naar het gedeelte ‘Opstellen en beantwoorden’ gaan.

 U moet nu de e-mailhandtekening die u wilt gebruiken in het opgegeven veld typen. U moet weten dat de opmaaktools zijn bedoeld om vrijelijk een email handtekening te ontwerpen die aan uw behoeften voldoet.

 Nadat u dit heeft gedaan, moet u het (de) vakje(s) aanvinken die overeenkomen met uw voorkeuren.

 Vervolgens moet u op de knop ‘Opslaan’ klikken om uw email handtekening op te slaan.

En als u de stappen opnieuw moet doorlopen wanneer u uw handtekeninginstellingen moet bijwerken, kunt u dat eenvoudig doen. Als u wilt, kunt u ook uw email handtekening wijzigen bij het bewerken van een email bericht. Als u het vakje ‘Mijn handtekening automatisch opnemen in de nieuwe berichten die ik opstel’ echter niet hebt aangevinkt toen u de handtekening maakte, dan kunt u uw handtekening ook handmatig toevoegen door de onderstaande stappen te volgen.

 U moet eerst op ‘Nieuw bericht’ in uw mailbox klikken.

 Daarna zou u uw email bericht in het daarvoor bestemde veld moeten schrijven.

 Klik ten slotte op de optie ‘Handtekening invoegen’ onderaan het paneel. Houd er rekening mee dat u uw handtekening in dit stadium altijd gemakkelijk kunt personaliseren.

Zodra u het bovenstaande proces hebt voltooid, zou u er goed aan moeten doen om hetzelfde te beheren wanneer u maar wilt. Maar als u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met het Bellen Hotmail telefoonnummer. De technici staan ​​te allen tijde klaar om u verder te begeleiden met handige oplossingen.