Hoe Iemand Op Hotmail Te Deblokkeren?

Hotmail is een programma voor directe video en audiogesprekken dat door verschillende mensen wordt gebruikt voor zowel professionele als persoonlijke communicatie. Het heeft een gebruikelijke gebruiksvriendelijkheid die ons altijd een echt gemak van internetbellen geeft. Trouwens, de nieuwste versie van Hotmail is behoorlijk schoon, soepel, eenvoudig en volledig gebaseerd op GUI. Zo kunt u altijd een gemakkelijk gesprek voeren met uw vrienden en familie.

Maar als het erop aankomt iemand te deblokkeren, lijkt gemakzucht een misvatting. Daarom zal de technische ondersteuning van Hotmail enkele eenvoudige en korte stappen presenteren om een ​​persoon te deblokkeren. Als u na het doornemen van de richtlijnen met een probleem wordt geconfronteerd, kunt u gratis contact met ons opnemen door het Hotmail hulplijn nummer te bellen en uw problemen met onze experts te bespreken.

 Voordat we verder gaan met de deblokkeringsprocedure, moet u ervoor zorgen dat u de nieuwste versie ervan hebt geïnstalleerd.

 Dubbelklik nu op het programmapictogram en laat het openen.

 Log in op uw account met uw gebruikersnaam (e-mailadres) en het wachtwoord. Als je dat nog niet hebt gedaan.

 Nadat u succesvol bent ingelogd, gaat u naar de hoofdmenu-optie bovenaan en selecteert u hier het menu Contacten.

 Kies vervolgens Geavanceerd en selecteer de optie Geblokkeerde contacten beheren in het paneel dat verschijnt.

 Nadat je dat hebt gedaan, verschijnt er een nieuw venster op het bureaublad.

 Hier, in het venster, zou er een vak moeten zijn dat alle geblokkeerde adressen bevat.

 Selecteer in het vak het adres dat u wilt deblokkeren.

 Klik daarna op de knop ‘Deblokkeren van deze persoon’.

 Kies ten slotte Opslaan om uw actie te bevestigen.

Nu zou het geblokkeerde contact in uw contactenlijst moeten verschijnen. Als je echter op elk moment meer hulp nodig hebt, bel dan ons gratis Hotmail Klantenservice Nederland en praat met de teams van experts. Hier heeft het team elke oplossing voor alle problemen. Om een ​​gratis sessie live chatten te doen, bezoek onze website en begin ermee.