Hoe Kan Ik Een Vakantieantwoord Instellen In Mijn Hotmail Account?

Ben je op zoek naar de meest geschikte stappen om een ​​Vacation Reply in je Hotmail-account in te stellen? Dan heb je zeker de juiste keuze gemaakt door naar deze plek te komen, want hier zou je de beste stappen ooit vinden. Maar als u ook andere gerelateerde problemen ondervindt, kunt u altijd het Hotmail klantenservice nummer bellen wanneer u maar wilt. Waarna de zeer ervaren experts u in een mum van tijd de benodigde oplossingen bieden.

Hieronder volgen de stappen om een ​​Vakantieantwoord in uw Hotmail-account in te stellen:

  • Allereerst moet u de ‘Opties > Meer opties’ selecteren in de Windows Live Hotmail-werkbalk.
  • Hierna moet u de link ‘Geautomatiseerde vakantiereacties verzenden’ volgen, net onder het gedeelte ‘Uw account beheren’.
  • En nu moet je ervoor zorgen dat de link ‘Verstuur vakantieantwoorden naar mensen die mij e-mailen’ is geselecteerd.
  • Vervolgens typt u uw gewenste afwezigheidsbericht direct onder ‘Voer het bericht in dat u wilt verzenden terwijl u weg bent’.
  • En als je dan regelmatig e-mail ontvangt van mensen die nog niet in je Windows Live Hotmail-adresboek staan, zorg er dan voor dat de knop ‘Alleen antwoorden op je contacten’ niet is aangevinkt.
  • Eindelijk, je hoeft alleen maar op de knop ‘Opslaan’ te klikken.

U moet weten dat Window Live Hotmail voortaan alle inkomende e-mails (of misschien alleen die van mensen die al in uw adresboek staan) zal beantwoorden, maar volgens de contactpersoon slechts één keer per vier dagen.

Als u de Windows Live Hotmail Auto-Responder wilt uitschakelen, moet u het volgende doen;

• Om uw automatische antwoordschakelaar uit te schakelen wanneer u terugkeert, moet u de hierboven gegeven stappen volgen zoals aangegeven, maar u moet ervoor zorgen dat u de optie ‘Geen vakantieantwoorden verzenden’ hebt geselecteerd.

Als u klaar bent met het doorlopen van de genoemde stappen, zou u blij moeten zijn met de resultaten. En in het geval dat u problemen ondervindt, moet u contact opnemen met Hotmail nummer. De ijverige technici zullen u dan onmiddellijk helpen met verdere nuttige oplossingen.