Hoe Kan Ik Mijn Geblokkeerde Hotmail Account Herstellen Vanwege Hacking?

Hacken is tegenwoordig gemeengoed geworden. Als wordt geprobeerd uw account te hacken, ontvangt u direct een bericht dat uw account is geblokkeerd. De Hotmail-server blokkeert uw account als deze wordt gehackt. Hotmail Telefoonnummer nederland blijft echter op alle werkdagen 24 uur per dag beschikbaar om de gebruikers te helpen geblokkeerde e-mail te herstellen. Maar hier zijn enkele beveiligde stappen die iedereen kan volgen om het geblokkeerde e-mailaccount te herstellen.

Volg de onderstaande stappen om het gehackte e-mailaccount te herstellen:

Stap 1- Probeer in te loggen op uw account met de beveiligde gebruikersnaam en het wachtwoord. Nu ziet u een foutmelding en een optie om het verloren wachtwoord te herstellen.
Stap 2- Om het wachtwoord te herstellen, moet u het wachtwoord opnieuw instellen. Als u denkt dat u het wachtwoord bent vergeten, probeer dan de beveiligingsvragen te beantwoorden om de e-mail te herstellen.
Stap 3- Als u de beveiligingsvragen niet kunt beantwoorden, probeer dan de verificatielink naar uw alternatieve e-mailadres of geregistreerde telefoonnummer te sturen.
Stap 4- Log in op uw alternatieve e-mailadres en klik op de verificatielink die door de Hotmail-server naar u is verzonden. Hopelijk wordt u doorgestuurd naar de pagina voor het wijzigen van het wachtwoord. Vanaf hier kunt u uw wachtwoord bijwerken. Of u kunt de e-mail verifiëren door de code in te voeren die op uw geregistreerde telefoonnummer is verzonden.
Stap 5- Als u uw wachtwoord eenmaal heeft gewijzigd, zorg er dan voor dat u het met niemand deelt. Vermijd ook aanmelding via een verdachte pc of netwerk. Schakel voor de beste beveiliging de 2-stapsverificatie in. Schakel de hulp in van de e-mailprofessionals, als u niet weet hoe u de 2-stapsverificatie activeert. Kies het hotmail nummer nederland en u kunt eenvoudig de beveiligingsmodus voor uw e-mail inschakelen.

Hackers sturen u spamberichten met een verborgen virus om uw wachtwoord te stelen. Vermijd dus het openen van spamberichten van ongeautoriseerde contacten.