Hoe Krijg Je Een Nieuw Hotmail Account?

Vandaag zijn we nog maar één stap verwijderd om contact op te nemen met onze mensen. Berichten en e-mailen speelt een zeer cruciale rol in het scenario van vandaag. Elke persoon die naast u zit, heeft een account op internet en in deze wereld van technologie zijn we niet ver verwijderd van direct contact met mensen. ‘S Werelds eerste webmailservice heeft veel geholpen, zowel in de bedrijfswereld als op persoonlijk niveau. Deze fantastische mailingsite werd in 1996 commercieel gelanceerd als Hotmail (gestileerd als HoT-mail) door Sabeer Bhatia en Jacksmith in Mountain View. Dit is een van de beste webmailservices op internet die wereldwijd wordt gebruikt.

Het is een geweldige site om uw e-mail, contacten, programmaplanner, instant messaging, XBOX LIVE, agendaservices en andere Microsoft-services bij te houden – alles met één Windows LIVE ID. Het is beschikbaar in 106 talen en heeft een gratis opslaglimiet van 2 MB. Deze website won snel aan populariteit onder miljoen actieve leden en werd binnen 3 jaar een van de grootste webmaildiensten. Als u een vraag tegenkomt, kunt u terecht voor Hotmail-ondersteuning en uw probleem snel oplossen.

Volg de onderstaande stappen om uw nieuwe account aan te maken:

  • Ga naar de officiële website van hotmail: Hier zie je een optie om in te loggen, of om je aan te melden met Windows live en een hotmail-adres. Als u al een Windows-account heeft, moet u zich aanmelden en als u geen account heeft, klikt u op de aanmeldingsknop.
  • Vul de gegeven opties op de aanmeldingspagina in: hier bepaal je wat je e-mailadres zal zijn, en vul je ook je persoonlijke en beveiligingsinformatie in, zoals het maken van een wachtwoord.
  • Vul uw persoonlijke gegevens in: Vermeld daar hoe u zich wilt aanmelden. Dit zijn de gemakkelijkste stappen: naam, regio, geboortedatum, geslacht, contact. Let op, al deze gegevens hoeven niet actueel te zijn. Als je valse informatie wilt gebruiken, kopieer die dan ergens om in de toekomst te onthouden.
  • Maak een wachtwoord aan: Gebruik ten minste 8 tekens bij het aanmaken van een wachtwoord. Voor de beste veiligheidsnummers worden voorgesteld.

• Voltooi het captcha-proces en ga akkoord met de voorwaarden en het privacybeleid: er is een optie gegeven aan het einde “Ik ga akkoord”, klik daarop.
• Log in op je account: Bezoek de website opnieuw en log in op het account dat je zojuist hebt aangemaakt. Nu heb je er toegang toe.

Dit waren de stappen die u kunt volgen om een ​​nieuw Hotmail-account aan te maken. U kunt ook contact opnemen met Hotmail van Hotmail voor verdere hulp.