Hoe Sms Berichten Verzenden Vanuit Hotmail?

Net als andere e-maildiensten wordt Hotmail ook gebruikt voor het verzenden van e-mails en formele berichten, zoals een afspraakbrief, notulen van een vergadering, certificaten, enzovoort. Wist je dat je ook via je Hotmail-account kunt sms’en?

Ja, je hoort het goed! U kunt sms’en vanaf uw Hotmail-contacten.

Is het niet geweldig? Het kost minimale tijd om een ​​sms van uw Hotmail-account naar uw andere telefoonnummer te sturen, ongeacht of ze een smartphone hebben of niet, u kunt een sms naar hun e-mailadres sturen. Om toegang te krijgen tot deze functie, hebt u het contactnummer van de ontvanger nodig om een ​​sms te verzenden vanaf zijn Hotmail-account. Als u het nummer heeft, doorloopt u de onderstaande stappen.

Volg de onderstaande richtlijnen voor de juiste hulp:

  • Ga naar de inlogpagina van Hotmail en voer uw inloggegevens in.
  • Zodra u succesvol bent ingelogd op uw Hotmail-account, gaat u een e-mail opstellen.
  • Selecteer nu een telefoonnummer naar wie u een bericht wilt sturen, gevolgd door @ en hun telefoonnummer, bijvoorbeeld [email protected] als het detail van de ontvanger.
  • Beperk uw bericht tot 160 woorden. Anders ontvangt de ontvanger de meerdere sms-berichten.
  • Druk ten slotte op de knop Verzenden om het bericht naar het Hotmail-account te verzenden.

Als u deskundig advies of hulp nodig heeft, kunt u Contact Hotmail Nummer Nederland. Onze hoogopgeleide technische teams zijn altijd beschikbaar om de fout in uw apparaat te weerstaan ​​en u de optimale en nauwkeurige oplossing te bieden. U kunt ons ook bereiken via virtuele chat, e-mail of telefoontje. Voor meer gedetailleerde chat kun je virtuele chat kiezen en ons op de hoogte stellen van het probleem met je apparaat. U kunt altijd en overal contact met ons opnemen, aangezien we onze service over de hele wereld bieden, zodat onze klant geen ongemak zal ondervinden om ons te bereiken.