Hoe Verbinding Maken Met Hotmail Klantenservice?

Wanneer heb je hulp nodig? Wanneer word je geslagen? Natuurlijk bij het vinden van een probleem. Hier gaan dingen naar de klantenservice van Hotmail. Elk betrouwbaar bedrijf heeft zijn klantenservice. Het omdat ze de gewenste niveaus van haar klanten willen vervullen. Tot of tenzij de dingen niet in het voordeel van de gebruiker gaan, is het gewoon nutteloos. Om het optimale niveau van de klanttevredenheidshulplijnen te krijgen, is gestart.

Hotmail is een geïntegreerd onderdeel van de Windows Live-servicesuite; het bevat ook de Windows Messengers & Microsoft Live-zoekmachine. In eerste instantie werd alles via e-mail opgelost. Microsoft Live heeft e-mailondersteuning opgehaald door het Online Solutions Center. Hier kan de gebruiker hulp krijgen via de database met vragen/antwoorden. Microsoft heeft een andere manier om de klantenservice ook telefonisch te bereiken.

Als de gebruikers weten hoe ze contact kunnen opnemen met de hulplijn van de klant. Hier legt ons deskundige team van Hotmail Klantenservice Nederland het voor je uit:

Stap 1.

Log in op uw Hotmail-account.

Stap 2.

Ga naar het “Help”-pictogram dat u in de rechterbovenhoek van het scherm vindt.

Stap 3.

Kies “Ondersteuning” in het vervolgkeuzemenu.

Stap 4.

Stel uw vraag in het veld “Stel een vraag”. Zoals: hoe het wachtwoord opnieuw in te stellen? Dan vind je een lijst met gelijkaardige vragen met de ondersteunde antwoorden. Kies dienovereenkomstig en handel slim.

Stap5.

Kies de vraag die een maximale relativiteit heeft. In veel gevallen hebben uw vragen het antwoord al. Er is een lijst met veel mogelijke gerelateerde vragen die u in de zoekbalk had geplaatst.

Stap6.

Als u geen relevant antwoord op uw vraag vindt, kunt u op de link “Vraag stellen” klikken. Hier moet u een Solutions Center-profiel maken. De vraag zal op het communityforum worden geplaatst. U ontvangt de e-mail met de oplossing, zodra de vraag door iemand is beantwoord.

Stap7.

Als u geen toegang kunt krijgen via e-mails, biedt Microsoft een telefoongesprek aan voor zijn online services. U kunt tijdens kantooruren bellen met hun nr. (1-866-672-4551).

Door deze stappen te volgen, kunt u verzekerd worden van hulp door het deskundige team van Hotmail bellen Hulplijn. U kunt contact met hen opnemen via audio-/videogesprekken en u kunt gaan voor het chatproces. Ze stonden klaar om je te helpen in je comfortzone.