Hoe Verwijder Ik De Spamberichten Van Hotmail?

Als je een Hotmail-account hebt, is het niet ongebruikelijk dat je een hoop spamberichten ontvangt. Sommige van deze berichten zijn zo pijnlijk duidelijk van aard dat het verwijderen ervan de beste manier van handelen is. Maar wat gebeurt er als er honderd van dergelijke e-mails zijn? Is er een manier om deze spam in één keer te verwijderen? Nou, het antwoord is ja. U kunt deze ongewenste berichten inderdaad zonder veel moeite verwijderen. Beter nog, u hoeft ze misschien niet allemaal van tevoren te doorlopen.

Bij Hotmail support Nederland geloven we in enkele simpele stappen

Als u ongewenste toevoegingen aan de berichten wilt verwijderen, hoeft u niet te wachten op verwerking en hoeft u ook niet elk van hen door te nemen. Daarom zijn onze experts van mening dat één sweep delete het motto moet zijn bij het omgaan met dergelijke e-mails. Volg daarom de volgende eenvoudige stappen om ongelezen spam in een oogwenk te verwijderen:

  1. Start de browser en open uw Hotmail-account met uw juiste inloggegevens (d.w.z. uw gebruikersnaam en wachtwoord)
  2. In de bovenste menubalk van uw account bevindt zich een knop genaamd “Hotmail”. Klik op deze knop om uw inbox te openen en selecteer in de categorie “ongelezen” om de lijst met ongelezen berichten te zien.
  3. Klik op het selectievakje naast de knop Bekijken om alle ongelezen berichten te selecteren. Klik met de rechtermuisknop op het gebied met de berichten en klik in het resulterende menu op “Verwijderen”. Hiermee worden alle berichten naar de prullenbak verplaatst, dat wil zeggen een prullenbak. Een alternatieve manier is om de knop “Verwijderen” op de menubalk direct boven de berichten te gebruiken.
  4. Open nu de prullenbak door op de optie “Verwijderd” te klikken. Op deze manier krijgt u toegang tot de berichten die naar de prullenbak zijn verplaatst. Klik op bekijken om alle berichten te bekijken en klik op “Verwijderen” om de spam permanent te verwijderen.

Helaas is de bovenstaande methode ook een rudimentaire. De bovenstaande methode werkt vanuit het uitgangspunt dat u al weet wat de spamberichten zijn en daarom misschien een beetje onbeduidend is. Daarom kunt u voor een preciezere methode contact opnemen met onze experts door onze gratis Hotmail bellen. We verzekeren u dat onze experts u zullen helpen met een veel betere methode om spam te verwijderen en ook enkele maatregelen zullen nemen om spam te voorkomen die u in de toekomst kunt overwegen.