Nauwkeurige Stappen Om Een Filter Voor Inkomende E-Mail In Te Stellen Voor Hotmail

Heeft u nauwkeurige stappen nodig om een ​​filter voor inkomende e-mail voor Hotmail in te stellen? Nou, dan heb je zeker de juiste keuze gemaakt door naar deze site te komen. En als u ook andere gerelateerde problemen heeft, kunt u het Hotmail klantenservice nummer bellen. Dan zorgen de toegewijde experts direct voor de meest geschikte oplossingen.

Hieronder volgen de stappen om het filter Incoming Mail voor uw Hotmail-account in te stellen:

  1. U moet eerst naar Outlook gaan en vervolgens inloggen op uw Hotmail-e-mailaccount.
  2. Selecteer vervolgens het tandwielpictogram ‘Instellingen’; u ziet het in de rechterbovenhoek van het venster en vervolgens moet u de optie ‘Alle Outlook-instellingen bekijken’ onder aan het paneel ‘Instellingen’ kiezen.
  3. U moet nu de optie ‘e-mail’ selecteren in het linkerdeelvenster en vervolgens de optie ‘Regels’ kiezen.
  4. Hierna moet u de knop ‘Nieuwe regel toevoegen’ selecteren.
  5. Nu moet u een naam voor de nieuwe regel invoeren, zoals de naam van de map waarin u berichten wilt opslaan die aan de voorwaarden voldoen.
  6. Selecteer vervolgens een voorwaarde zoals ‘van of Onderwerp omvat’. En dan moet je de details van de voorwaarden invullen; de naam van de afzender of het woord in het onderwerp waarop u berichten wilt filteren. En nu kun je extra voorwaarden toevoegen door op de knop ‘Voorwaarde toevoegen’ te klikken.
  7. En dan in de ‘Actielijst toevoegen’, moet je de knop ‘Verplaatsen naar’ kiezen en ook de map kiezen waar je de gefilterde berichten wilt opslaan.
  8. Ten slotte hoeft u alleen maar het selectievakje ‘Stop met het verwerken van meer regels’ aan te vinken. En dan moet u ‘Opslaan’ selecteren om uw regel te maken en ook om de e-mailberichten te filteren.

Zodra u het bovenstaande proces volledig hebt doorlopen, zou u hetzelfde gemakkelijk moeten kunnen beheren. Als u echter problemen ondervindt, kunt u contact Hotmail service nummer. De technici zullen u dan helpen met verdere benodigde oplossingen.