Polls Maken En De Resultaten Bekijken In Hotmail

Vandaag hebben we alle schoonheid van het leven in onze hand. Wat we willen, kunnen we gemakkelijk krijgen, want alle dingen zijn slechts één klik verwijderd. Maar dit ding was er niet vanaf het begin. We hebben ons zo ontwikkeld dat we alle luxe gemakkelijk kunnen krijgen.

Hotmail heeft een enorm respect voor deze ideologie en daarom heeft het de afgelopen tijd een aantal functies gelanceerd die zijn gebruikers de macht geven om de wereld te beheersen. Nu kunt u zelfs stemmen via uw e-mail-ID, u kunt uw eigen peilingen maken en deze gegevens kunnen eenvoudig worden berekend met behulp van een van de meest efficiënte servers. Hotmail Bellen Nummer heeft u de stappen gegeven die u kunt volgen bij het maken van zo’n paal en ook bij het bekijken van de resultaten; je kunt de volgende stappen onthouden:

  1. Maak eerst een normaal bericht in uw mailbox door in te loggen op uw account door uw gebruikersnaam en wachtwoord in te voeren.
  2. Ga naar de opties en kies daarna de volggroep en selecteer daarin stemknop gebruiken.
  3. U kunt één optie uit de lijst kiezen. De eerste is om goed te keuren en af ​​te wijzen, hier zullen de ontvangers ervoor kiezen om het idee goed te keuren of af te wijzen.
  4. Om een ​​snelle peiling te doen, gebruikt u ja en nee peiling. Als u uw ontvangers meer keuzes wilt geven, selecteert u ja, nee en misschien kolom.
  5. Er is een modus om een ​​aangepaste polling-knop te maken volgens uw behoefte. Hier kunt u uw eigen stemknoppen maken, waarna de ontvangers alleen op basis daarvan stemmen.
  6. Om een ​​aangepaste knop te maken, gaat u in het dialoogvenster Eigenschappen naar Stemmen en volgen en vinkt u de kolom Stemknoppen gebruiken aan.
  7. Sluit ten slotte het aangepaste venster en bezorg uw bericht zoals gewoonlijk en u bent klaar.

U kunt uw peilingen in hetzelfde gebied bekijken door op de beoordelingsknop te klikken. Deze stappen zijn vrij eenvoudig te begrijpen en te leren, maar er kunnen enkele complicaties optreden en voor die complicaties kunt u contact opnemen met Hotmail Nederland. Dit ondersteuningsteam kan al uw vragen beantwoorden en kan u ook helpen bij het volgen van de hierboven beschreven stappen.