Stappen Om Het Filter Voor Inkomende Email In Hotmail In Te Stellen

Heb je hulp nodig bij de juiste stappen om het filter voor inkomende e-mail in je Hotmail-account in te stellen? Als dat zo is, zou u geen spijt krijgen van uw beslissing. En als je ook andere vragen hebt, kun je direct contact opnemen met het Hotmail klantenservice nummer. Dan zal het ervaren team van experts u zeker de meest bruikbare oplossingen bieden.

Volg de stappen dienovereenkomstig om het filter voor inkomende e-mail in uw Hotmail account in te stellen:

 Allereerst moet u naar Outlook.com gaan en vervolgens moet u zich aanmelden bij het Hotmail-e-mailaccount.

 Nadat je dit hebt gedaan, moet je het tandwielpictogram ‘Instellingen’ selecteren. Je ziet het in de rechterbovenhoek van het venster. En dan moet u de optie ‘Alle Outlook instellingen weergeven’ onder aan het paneel Instellingen kiezen.

 Vervolgens moet u de optie ‘Mail’ in het linkerdeelvenster selecteren en vervolgens het tabblad ‘Regels’ kiezen.

 Dan moet je ook de knop ‘Nieuwe regel toevoegen’ selecteren.

 U moet nu een naam voor de nieuwe regel invoeren, zoals de naam van de map waarin u berichten wilt plaatsen die aan de voorwaarden voldoen.

 En dan moet je een voorwaarde selecteren, zoals ‘van of Onderwerp Inclusief’. Daarna moet u ook de details van de voorwaarde invoeren, zoals de naam van de afzender of het woord in het onderwerp waarop u berichten wilt filteren. Nu kunt u doorgaan en aanvullende voorwaarden toevoegen door op de knop ‘Een voorwaarde toevoegen’ te klikken.

 En nu in de ‘Actielijst toevoegen’, moet je de knop ‘Verplaatsen naar’ kiezen en de map kiezen waar je de gefilterde berichten wilt opslaan.

 Ten slotte hoeft u alleen maar het selectievakje ‘Stop met het verwerken van meer regels’ aan te vinken. En dan moet u de knop ‘Opslaan’ selecteren om uw regel te maken en e-mailberichten te filteren.

U zou nu tevreden moeten zijn met de resultaten en de volgende keer toegang moeten hebben. Maar als u een probleem ondervindt, kunt u altijd contact opnemen met het bellen Hotmail Klantenservice. Dan helpen de monteurs u binnen de kortste keren verder met het nodige.