Stappen Voor Het Instellen Van Vakantieantwoord In Windows Live Hotmail

Heeft u hulp nodig bij de juiste stappen om het vakantieantwoord in Windows Live Hotmail in te stellen? Nou, dan zou je blij zijn, want hier in deze blog, word je in een mum van tijd begeleid met het nodige. Maar als u ook andere gerelateerde vragen heeft, kunt u het Hotmail klantenservice nummer bellen. En dan zullen de ijverige experts u onmiddellijk daarmee helpen.

De volgende stappen zijn voor het instellen van een vakantieantwoord in uw Windows Live Hotmail:

OPMERKING: Houd er ook rekening mee dat het Windows Live Hotmail-programma is veranderd in Microsoft Outlook.

  • U moet eerst beginnen met het selecteren van ‘Opties > Meer opties’ in de Windows Live Hotmail-werkbalk.
  • En dan moet je de link ‘Geautomatiseerde vakantie-antwoorden verzenden’ volgen, net onder het gedeelte ‘Je account beheren’.
  • Je moet er nu voor zorgen dat ‘Verstuur vakantieantwoorden naar mensen die mij e-mailen’ is geselecteerd.
  • Hierna typ je het gewenste afwezigheidsbericht in onder ‘Voer het bericht in dat je wilt verzenden terwijl je weg bent’.
  • En als u nu regelmatig e-mail ontvangt van mensen die nog niet in uw Windows Live Hotmail-adresboek staan, moet u ervoor zorgen dat de optie ‘Alleen antwoorden op uw contacten’ niet is aangevinkt.
  • Eindelijk, eindelijk, moet u op de knop ‘Opslaan’ klikken.

Daarna beantwoordt Window Live Hotmail alle inkomende e-mails (of misschien alleen die van die al in uw adresboek staan) – dit gebeurt echter slechts één keer per vier dagen per contact.

Als u wilt, kunt u nu ook de Windows Live Auto-Responder uitschakelen. Hiervoor moet u de bovenstaande stappen volgen, maar u moet ervoor zorgen dat ‘Geen vakantieantwoorden verzenden’ is geselecteerd.

U zou nu allemaal klaar moeten zijn met de bovenstaande procedure en u zou er gemakkelijk toegang toe moeten hebben. Als u echter een probleem ondervindt, kunt u contact Hotmail Telefoonnummer. De technici zullen er dan zijn om u te begeleiden met de beste oplossingen.