Wat Gebeurt Er Als Ik Iemand Blokkeer Op Mijn Hotmail?

Wanneer je een melding identificeert waarin staat dat je een nieuwe e-mail hebt, kan het een beetje spannend zijn als je van dit soort communicatie houdt. Als je je Hotmail-inbox hebt gecontroleerd op berichten die spam zijn van iemand met wie je geen gesprek wilt beginnen, kan dat te irritant zijn.

l. Het is voor de meeste gebruikers verwarrend dat wanneer ze een persoon blokkeren via een e-mail, de afzender een melding krijgt dat hij volledig is verwijderd of dat de e-mail niet kan worden verzonden. De faciliteit die deze e-mailprovider biedt, is dat de afzender geen idee heeft wat de e-mail niet is afgeleverd.
ii. Een andere veel voorkomende mythe is dat wanneer je iemand blokkeert, e-mails naar de prullenbak worden gestuurd. Dit is totaal een misvatting, aangezien er geen e-mails worden ontvangen zodra een gebruiker op de blokkeerlijst staat. De meldingen of e-mails worden automatisch verwijderd zodra ze de map bereiken. In het geval dat ze ook niet zichtbaar zijn in de verwijdermap, dan kun je ze in geen geval bereiken.
iii. De stappen voor het blokkeren van een afzender zijn vrij eenvoudig – u hoeft alleen maar in te loggen op uw Hotmail-account >> opties >> geavanceerde instellingen. Zoek naar veilige en geblokkeerde afzenders en vervolgens naar de geblokkeerde afzenders om de naam in te voeren van de persoon die u wilt verwijderen.
iv. Als u dringend de e-mails wilt ontvangen van de persoon die u hebt verwijderd, haast u zich dan naar de sectie voor blokkeren en jaagt u op het adres van de persoon. U kunt op het tabblad Verwijderen klikken om hem te deblokkeren. Nu, de tijd dat hij je een bericht stuurt, zul je het ontvangen.

We hopen dat uw problemen zeker zijn verholpen. Als ze aanhouden, aarzel dan niet om ze voor te leggen aan onze technici van Hotmail Klantenservice Nederland. De hooggekwalificeerde en ervaren professionals werken het hele jaar door om u te helpen met de problemen zoals niet kunnen inloggen, niet kunnen updaten, e-mails worden niet ontvangen enz. We werken met grote professionaliteit en zorg om u vruchtbare resultaten te bieden op uw gemak!