Wat Is De Procedure Om Een Afbeelding In Een Hotmail E-Mail In Te Stellen?

Ben je op zoek naar een passende procedure om een ​​afbeelding in je Hotmail e-mail te kunnen plaatsen? Welnu, dan bent u hier zeker aan het juiste adres, want hier vindt u alleen betrouwbare oplossingen. Maar heeft u ook last van andere gerelateerde storingen, dan kunt u zonder aarzelen contact opnemen met Hotmail Nederland Telefoonnummer. En dan wordt u bijgestaan ​​door de meest efficiënte en gekwalificeerde experts die in staat zijn om alle gerelateerde problemen aan te pakken.

Hieronder volgen de stappen voor het invoegen van een afbeelding inline in uw Hotmail-e-mail; je moet gewoon zorgvuldig volgen om de gewenste resultaten te krijgen:

  • Allereerst moet u beginnen met het openen van Outlook.com.
  • Hierna moet u een nieuw bericht maken of een bestaand e-mailbericht beantwoorden met uw Hotmail-e-mailadres.
  • En nu moet u de cursor in het gebied van het bericht plaatsen waar u de afbeelding inline wilt weergeven.
  • U moet nu naar de mini-werkbalk gaan die zich onderaan het berichtveld bevindt en klik vervolgens op het pictogram voor de optie ‘Afbeeldingen inline invoegen’.
  • Vervolgens moet u naar de afbeelding navigeren die u wilt invoegen en vervolgens de knop ‘Openen’ selecteren.
  • En als de afbeelding nu in het berichtveld verschijnt, kunt u het formaat dienovereenkomstig wijzigen. Je hoeft alleen maar over de afbeelding te bewegen en er met de rechtermuisknop op te klikken, ga je gang en selecteer de optie ‘Grootte’. Daarna kunt u de aangeboden ‘Klein, best passende of originele’ kenmerken kiezen.
  • En dan moet je je e-mailbericht voltooien door op de knop ‘Verzenden’ te klikken.
  • Eindelijk wordt uw e-mail verzonden vanaf uw Hotmail-e-mailadres. Eventuele antwoorden zijn voortaan te lezen op Outlook.com.

Nadat u de bovengenoemde stappen hebt voltooid, zou u dit gemakkelijk zelf moeten kunnen beheren. En als je problemen tegenkomt, hoef je alleen maar Hotmail bellen. Dan zullen de technici u direct begeleiden met verdere relevante oplossingen.