Wat Zijn De Stappen Om De Achternaam Van Uw Hotmail Account Te Wijzigen?

Omdat er een aantal e-mailplatforms zijn en Hotmail een van deze e-mailservices is die door Microsoft worden aangeboden. Deze e-mailservice is ook bekend onder de naam “Outlook” en biedt u het volledige gemak om binnen enkele ogenblikken e-mails te verzenden en te ontvangen. Er zijn een aantal functies die echt ongelooflijk zijn om te gebruiken, zoals blokkeren, een filter instellen, resetten en wijzigen en nog veel meer.

Vandaag brengen we u een volledige beschrijving van de stappen om de achternaam te wijzigen die aan uw e-mailaccount is gekoppeld. Hotmail Klantenservice Nederland biedt u een complete reeks stappen om deze taak te voltooien. Er kunnen verschillende redenen zijn en u wilt uw achternaam wijzigen of u bent langer aan uw achternaam gekoppeld of u wilt niet meer dat deze aan uw naam wordt gekoppeld.

Wat de reden ook is, iedereen kan het veranderen volgens uw behoefte. U hoeft alleen deze eenvoudige stappen te doorlopen om uw naam te wijzigen.

  • Log eerst in op uw e-mailaccount en u moet verifiëren dat dit uw account is om de wijzigingen aan te brengen.
  • Als je dat eenmaal hebt gedaan, ga dan naar je inbox en als je daar bent, ga dan naar “Opties” en kies vervolgens “Meer opties”.
  • U krijgt nu een lijst met opties om uit te kiezen, ga naar “Beheer uw account” en u krijgt de kans om uw persoonlijke gegevens op uw e-mailaccount te bekijken en te bewerken.
  • Aan de rechterkant van het venster vindt u een optie “Algemene taken” en klikt u op “Uw geregistreerde informatie bewerken”.
  • Op deze pagina heeft u de mogelijkheid om uw achternaam te wijzigen. Zodra u een wijziging aanbrengt, wordt dit weergegeven in uw e-mailaccount. Zodra u dit heeft gedaan, kunt u uw achternaam wijzigen in uw e-mailaccount.

Met deze stappen kunt u de naam van uw e-mailaccount wijzigen. Mocht je toch nog problemen hebben, spreek dan vandaag nog met een deskundige via bellen Hotmail telefoonnummer.