Hoe u uw hotmail-account kunt instellen op de startpagina

In eerste instantie kunt u de gedetailleerde ingrediënten van uw Hotmail-account kennen - de functies, voordelen, nadelen en de knowhow van onze Hot-ons-account van onze ondersteunende technici en experts die werken in dag- en nachtdiensten die voor uw deur staan. Waarom wachten dan? Draag je slippers en ga naar Hotmail Klantenservice om een ​​helpende hand te krijgen.

Stelt u zich eens voor hoe moeiteloos en gemakkelijk een leven zou zijn als u geen lange route hoeft af te leggen om uw e-mail te ontvangen. Verhuizen naar de zoekmachine en het invoeren van de gewenste locatie was niet minder dan een moeilijk klusje. De functie om uw bruikbare e-mailprovider op uw startpagina te maken, transformeerde het pad naar een kortere manier en ondersteunde alle Hotmail-gebruikers om zonder belemmeringen te communiceren.

Visualiseer uw favoriete e-mailbron om voor uw ogen te staan ​​met de volgende stappen: -

  • Open uw webbrowser en ga naar de hoofdsite van Microsoft-netwerksite die linkt naar het verwijzingsgedeelte.
  • Uit de beschikbare keuzes moet u de hoofdpagina selecteren.
  • Het is essentieel om de URL van de site te kopiëren door de hele link te slepen en te kopiëren door met de rechtermuisknop te klikken of op CTRL + C te drukken.
  • Ga vervolgens naar de werkbalk bovenaan het scherm.
  • Selecteer de opties van het internet van de rollen.
  • Tik op de optie Algemeen en ontdek vervolgens de selectie van de homepage.
  • Houd de muisaanwijzer in het veld ingedrukt en maak het gekopieerde materiaal daar vast.
  • Zoek de knop Toepassen hieronder en druk vervolgens op de ok-knop om de wijzigingen aan te passen.

In de notendop kunt u deze acht stappen gebruiken om hem in te stellen als uw startpagina. Als u zich nog steeds in een dilemma bevindt, gecementeerd tussen een van de bovenstaande stappen, breng dan uw Hotmail-gerelateerde vragen onder de aandacht van ons ondersteunings team en we zullen ons best doen om deze problemen op te lossen. Kies onze Hotmail Klantenservice Nederland +31-708080172 en vraag hulp bij onze geverifieerde experts.

Continue reading