Hoe Toegang Te Krijgen Tot Het Tweemail Account in Hotmail?

Het gebruik van 2 e-maila ccounts op Hotmail omvat de slimme configuratie van een applicatie van derden genaamd POP3 (Post Office Protocol 3). Nadat je dit hebt ingeschakeld op je Hotmail account, kun je eenvoudig een ander e-mailadres beheren. Het maakt niet uit of dit het Gmail of Yahoo adres is; Met Microsoft Hotmail kunt u twee verschillende e-mail adressen in één keer configureren en gebruiken.

Het is een slimme manier om een adres van een externe partij te gebruiken. Bovendien kunt u het gebruik van twee accounts eenvoudig beheren en centraliseren. Als dit bekend klinkt, heb je de juiste blog gevonden! Aangezien Hotmail Klantenservice alles omvat wat u nodig heeft om twee adressen te gebruiken:

Stappen:

  • Bezoek de officiële website; log in op uw Live (Hotmail) -account met uw gebruikersnaam en wachtwoord.
  • Ga nu naar de hoofdinstellingen, klik onder Mappen beheren, klik op 'Een e-mail toevoegen', waarmee u e-mail van derden aan uw huidige mailbox kunt toevoegen.
  • Geef hier de invoer; voer het e-mailadres met het wachtwoord in het veld Adres en Wachtwoord in.
  • Kies na het invoeren de serviceprovider van u en voer het poortnummer in inkomende en uitgaande poort in de velden Uitgaand in. Het is belangrijk omdat het de belangrijkste toegang tot de serverinstellingen van de providers is.
  • Kies vervolgens de knop Volgende om verder te gaan.
  • U kunt ook een nieuwe map maken voor het nieuw geconfigureerde account. Klik hiertoe op de knop + en druk op Enter op uw toetsenbord.
  • Dit doen is belangrijk; het helpt u om uw e-mails gemakkelijk te organiseren.
  • Klik nu op de knop Opslaan om het opgegeven e-mailaccount succesvol toe te voegen.

Ik hoop dat de bovengenoemde stappen je het gewenste resultaat opleveren. Als in het geval dat zich een probleem voordoet, kunt u contact opnemen met onze experts op Hotmail Klantenservice Telefoonnummer +31-708080172 en laat je problemen oplossen door onze ijverige experts.

Continue reading